Twitter

Jaunumu abonēšana

Akcijas laikā ERGO Latvija aicina pievērst uzmanību KASKO apdrošināšanas nozīmei

Lasīt arī

 

Apdrošināšanas veidi un pakalpojumi

 

 

KASKO apdrošināšana

 

 

ERGO Latvija mājaslapa

www.ergo.lv

Partneri

07/11/2007

Aicinot autovadītājus domāt par savu un sava auto drošību, ERGO Latvija uzsāk akciju, kuras laikā visi, kas iegādāsies KASKO apdrošināšanu, saņems dāvanā automašīnas stāvvietas laika skaitītāju un logu tīrītāju.

Evija Čīma, ERGO Latvija valdes locekle: "Latvijā esam pieraduši, ka KASKO apdrošināšanu jāiegādājas tad, ja automašīna tiek pirkta līzingā, jo to pieprasa bankas un citas kredītiestādes. ERGO vēlas vērst uzmanību uz to, ka KASKO apdrošināšana ir veids kā pasargāt sevi finansiāli, ja ar automašīnu kaut kas notiek. Lai pievērstu uzmanību šī apdrošināšanas veida nozīmībai, ERGO ir uzsākusi akciju - no 15.novembra, līdz marta maija beigām ikviens, kurš iegādāsies KASKO polisi, dāvanā saņems stiklu tīrāmo skrāpi, kas jo īpaši aktuāls ir ziemas sezonā un stāvvietas laika skaitītāju. Tā kā arvien vairāk lielveikalu ievieš stingru laika kontroli savās stāvvietās, šāds laika skaitītājs atgādinās, kad būs beidzies stāvvietā atvēlētais automašīnas turēšanas laiks."

Šogad ERGO Latvija ieviesa arī jaunu KASKO apdrošināšanas veidu, kas Latvijas tirgū ir unikāls piedāvājums, jo cilvēkam ir iespēja, izvērtējot savus braukšanas ieradumus un iespējamos riskus, izvēlēties sev piemērotākos KASKO nosacījumus.


Avots: LETA
Datums: 06.11.2007

Rīgas Polise SIA
Cēsu iela 31/3, Rīga, LV-1012
Tālrunis: +371 67320600

E-pasts: riga@polise.lv

Sazinieties ar mums


Copyright 2000-2005 polise.lv

All rights reserved